Rukan Salonki alue
Rukan Salonki 6-7
Rukan Salonki 3-4 ->
Rukan Salonki 12
Rukan Salonki 11
<- Villa Veskaranta
Kodat

Laatu­majoitusta järven rannalla

Rukan Salongin huvilat tarjoavat korkealaatuisia kokous-, ravintola- ja majoituspalveluita keskellä Kuusamon luontoa. Järeät kelohirsihuvilat asettuvat Salonkijärven ympärille luontoa mukaillen. Huvilat ovat korkeatasoisesti varusteltuja. Alueella on eri kokoisia kotia ja laavuja sekä vesialue, jossa voi uida ja kalastaa kesät talvet. Skibussi liikennöi alueella.

Villa Veskaranta

55 neliötä, 2 mh, 5 vuodetta

Upea kelohuoneisto Iso-Veskan rannalla. Huoneisto on 55 m2, kaksikerroksinen; ylakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa omat kylpyhuoneet. Makuuhuoneiden katto on lasinen, joten voit ihailla revontulia, tähtitaivasta ja keskiyön aurinkoa. Alakerrassa olohuone, keittiö ja sauna sekä moderni takka. Kohde valmistuu 12/2018

Rukan Salonki 14

160 neliötä, 6 mh, 12 vuodetta

Huvilassa on kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa on omat kylpyhuoneet. Tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone, wc, parvi.

Rukan Salonki 12

170 m2, 6 mh, 12 vuodetta

Ainutlaatuinen, yksilöllisesti sisustettu kelohuvila Salonkijärven rannalla. Ylellisen lomanvieton takaa kuusi makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, hyvin varusteltu keittiö, tilava olohuone luonnonkivitakkoineen ja sähkösauna. 

Rukan Salonki 11 A ja B

70 m2, 3 mh, 6 vuodetta

Kaksi paritaloa, joiden huoneistoissa kolme kahden hengen makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone.

Rukan Salonki 7

150 neliötä, 7 mh, 12+2 vuodetta

Viisi kahden hengen makuuhuonetta: yksi makuuhuone parisängyllä (120cm) ja yksi makuuhuone kerrossängyllä (alapeti 120 cm ja yläpeti 80 cm leveä). Parivuoteellisissa makuuhuoneissa omat wc:t. Tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone, parvi, erillinen wc.

Rukan Salonki 6

150 neliötä, 7 mh, 12+2 vuodetta

Seitsemän makuuhuonetta: viisi kahden hengen ja kaksi parisängyllistä (120 cm) makuuhuonetta, tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone , kaksi wc:tä, parvi.

Rukan Salonki 4

150 neliötä, 7 mh, 14+2 vuodetta

Seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone , kaksi erillistä wc:tä, parvi

Rukan Salonki 3

120 neliötä, 4 mh, 8+4 vuodetta

Neljä kahden hengen makuuhuonetta, tupa / keittiö, sauna, pesuhuone + wc, erillinen wc, parvi

+358 40 564 0937   sales(at)rukansalonki.fi

 

Rukan Kuksa            Pyhäpiilo

© Rukan Salonki | Web Davas | Tietosuojaseloste