Villiruoka Ravintolamme

Rukan Salongin alueella on kaksi villiruokaravintolaa, Ravintola Kultala ja Eräravintola Kymppi. Kolmas villiruokaravintolamme, Rukan Kuksa, sijaitsee Rukan kylässä.

Ravintola Kultala

Aamiaiset, päivälliset noutopöydästä ja latukahvila

Järeästä kelosta rakennettu Kultala palvelee majoittuvia asiakkaita aamiaisella, noutopöytäillallisella ja toimii keväisin myös latukahvilana.

Aamiaiset ja päivälliset ovat tilattavissa +20 hlön ryhmille. Latukahvila avaa ovensa 21.2.2021 ja tarjoilee päivittäin keittolounaan lisäksi makeita ja suolaisia kahvileipiä ja juomia. 

Kultalan paikalliseen villiruokaan ja kotiruokaan painottuva menu sisältää kaikille mieluisia makuelämyksiä.
Ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Kapasiteetti: 90 hlö

Eräravintola Kymppi

Villiruoka fondue illalliset, yksityistilaisuudet ja kokoukset

Tunnelmallisen Eräravintola Kympin erikoisuus on villiruoka fondue jota on tarjolla torstaisin viikoilla 8-10 2021 ja talvikaudella 2021-22 joka torstai. 

Kympin keskiössä on iso takka jossa valmistuu toinen erikoismenumme, loimulohi. Herkullinen loimulohimenu on saatavilla +20 henkilön yksityistilaisuuksiin. 

Ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Kiitos erinomaisen äänentoistojärjestelmän ja kahden suuren LCD-näytön, toimii Kymppi myös erinomaisesti kokoustilana. 

Kapasiteetti: 60 hlö

Kokoukset ja juhlat

n. 90 hengen tilaisuuksille

Kokousvieraille löytyy täydellinen kokousvarustus sekä Internet -yhteys. Kesällä Kultalan vieressä on 110 hengen ohjelmateltta, joka soveltuu mainiosti kesäisiin juhliin, kuten syntymäpäivät, häät tai esimerkiksi sukujuhlat.

Voimme järjestää tilaisuuteesi erilaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi kullanhuuhdontakilpailun! Kilpailu suoritetaan aidoilla välineillä ja aidolla kullalla Kultalan omassa rännissä.

Alku­drinkille Jääbaariin

talviaikaan

Ravintola Kultalan vieressä on talvisin jääbaari, jossa voit nauttia jään luomasta tunnelmasta seurueesi kanssa. Jääbaarissa on hauska nauttia esimerkiksi tilaisuutesi alkudrinkit ja alkupalat.

Ruokailut

Mökissä, saunalla tai kodassa

Voit nauttia aamiaista, lounasta tai illallista myös mökilläsi tai kruunata saunaillan ruokailemalla esimerkiksi saunojen vieressä sijaitsevassa kodassa. 

Villiruokaravintola

Rukan Kuksa

Rukan kylässä

Ravintola Rukan Kuksa on paikallisesti tuotettua villiruokaa tarjoava korkeatasoinen ravintola Rukan kylässä

Oiva raportti

+358 40 564 0937   sales(at)rukansalonki.fi

 

Rukan Kuksa            Pyhäpiilo     

© Rukan Salonki | Web Davas | Tietosuojaseloste