Ravintolat

Rukan Salongin alueella oleva Tilausravintola Kultala sopii seurueesi illanistujaisiin, perhetilaisuuksiin sekä kokouksien pitopaikaksi.

Rukan kylässä on villiruokaravintolamme Rukan Kuksa.

Tilausravintola Kultala

n. 90 hengen tilaisuuksille.

Luonto, puhdas lähdevesi ja Lapin maisema ovat joka hetki läsnä, kun pidät seminaarin, kokouksen tai juhlatilaisuuden Kultalassa. Järeästä kelosta rakennettu Kultala on varustettu n. 90 hengen tilaisuuksille. Kultalan korkeatasoinen menu sisältää kaikille mieluisia makuelämyksiä ja ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Kokoukset ja juhlat

n. 90 hengen tilaisuuksille

Kokousvieraille löytyy täydellinen kokousvarustus sekä Internet -yhteys. Kesällä Kultalan vieressä on 110 hengen ohjelmateltta, joka soveltuu mainiosti kesäisiin juhliin, kuten syntymäpäivät, häät tai esimerkiksi sukujuhlat.

Voimme järjestää tilaisuuteesi erilaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi kullanhuuhdontakilpailun! Kilpailu suoritetaan aidoilla välineillä ja aidolla kullalla Kultalan omassa rännissä.

Alku­drinkille Jääbaariin

talviaikaan

Ravintola Kultalan vieressä on talvisin jääbaari, jossa voit nauttia jään luomasta tunnelmasta seurueesi kanssa. Jääbaarissa on hauska nauttia esimerkiksi tilaisuutesi alkudrinkit ja alkupalat.

Ruokailut

Mökissä, saunalla tai kodassa

Voit nauttia aamiaista, lounasta tai illallista myös mökilläsi tai kruunata saunaillan ruokailemalla esimerkiksi saunojen vieressä sijaitsevassa kodassa. 

Villiruokaravintola

Rukan Kuksa

Rukan kylässä

Ravintola Rukan Kuksa on paikallisesti tuotettua villiruokaa tarjoava korkeatasoinen ravintola Rukan kylässä

Oiva raportti

+358 40 564 0937   sales(at)rukansalonki.fi

 

Rukan Kuksa            Pyhäpiilo     

© Rukan Salonki | Web Davas | Tietosuojaseloste